Tauler d'anuncis‎ > ‎

CaixaEscena 2015

24 de febr. 2015, 10:10 publicada per INS Roseta Mauri   [ actualitzat el 24 de febr. 2015, 10:14 ]

24/02/2015: CAIXAESCENA 2015

Aquest cap de setmana els alumnes de Teatre hem anat a Xàtiva gràcies al projecte CaixaEscena de la Caixa.

Hem pogut conèixer diversos actors i actrius que ens han ajudat a preparar la nostra obra de teatre amb la seva experiència professional, a la vegada que hem pogut compartir experiències i conviure amb alumnes de València, Múrcia i Mallorca. 

El dia d'arribada, tots els instituts van presentar-se amb coreografies, representacions, textos, cançons... Al dia següent vam estar tot el dia treballant. El primer exercici consistia a barrejar els instituts i formar grups per treballar diverses tècniques de preparació per posar-les en escena. En finalitzar aquesta activitat, ens van tornar a dividir però aquesta vegada amb amb els nostres companys de l’institut i vam treballar el nostre fragment d’obra amb l’Anna (actriu del grup de teatre Egos). A la nit, després de sopar, vam tornar al Centre Cultural per fer una “nit de cabaret”, que consistia en actuacions de diferents alumnes. 

L’últim dia vam presentar el fragment d’obra a tots els companys i vam poder veure les seves obres. En acabar, vam dinar i vam tornar cap a Reus. 

En conclusió, hem pogut veure una evolució en la nostra posada en escena. Al principi, ens vam sentir molt nerviosos, però ens han donat moltes recomanacions i consells que ens han servit de gran ajuda. Cada vegada estem més il·lusionats en el projecte. Gràcies a les gravacions dels companys d’audiovisuals podrem veure els vídeos i millorar encara més el nostre treball.

Rhebeca Marcari

Sandra Bernal

Belén Jaraba

(Alumnes de 4t d'ESO)

Comments