Tauler d'anuncis‎ > ‎

Dep. Matemàtiques

15 d’abr. 2016, 0:06 publicada per INS Roseta Mauri   [ actualitzat el 24 d’abr. 2016, 14:54 ]

15/04/2016: XXI Proves Cangur

Des de l'any 1996 es realitza a Catalunya la prova Cangur, una activitat impulsada per l'associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual n'és membre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) que, per aquesta raó, és l'entitat titular del Cangur en llengua catalana. La prova té format de joc-concurs, però el seu autèntic objectiu és que els alumnes participin i dediquin una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els participants de més de 50 països d'Europa, Àsia i Amèrica, en total més de quatre milions de joves, es plantegen simultàniament els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

En l'edició d'enguany, que va ser ja la vint-i-unena, ha continuat l'augment de la participació, arribant a un màxim històric d'uns noranta mil noies i nois entre Catalunya, País Valencià i les Balears.

El passat 7 d’abril de 2016, tots els grups de l’Institut Roseta Mauri hi van participar per primera vegada. Aviat sabrem els resultats...


Copa Cangur 2016 ‎(Institut)‎