Tauler d'anuncis‎ > ‎

Reconeixement a 52 alumnes excel.lents del curs 2015-16

9 de nov. 2016, 3:33 publicada per INS Roseta Mauri   [ actualitzat el 9 de nov. 2016, 3:50 ]

28/10/2016: Reconeixement a 52 alumnes excel·lents del curs 2015-16

 L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, acompanyats d'altres membres del consistori,  han presidit aquest divendres 28 d’octubre a les 19:00h, al saló de plens de l’ajuntament de Reus, l'acte de reconeixement a l’èxit i a l’excel•lència assolits pels alumnes d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Proves d’Accés a la Universitat de la ciutat del curs 2015-16.

Durant l’acte s'han lliurat diplomes a 52 nois i noies que representen les millors notes de cada centre. L’acte ha comptat amb l’acompanyament musical de dos alumnes de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus.

L'alcalde, Carles Pellicer, ha destacat que "la ciutat està compromesa amb l'educació i l'excel.lència i que es fa un reconeixement al triomf personal i al col.lectiu dels estudiants, les famílies i els equips docents perquè l'educació és sempre una llavor de futur".

M. Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, ha afirmat que l’acte és un «l’èxit és el fruit de l'esforç, de la constància I da la il•lusió. Amb aquest acte, que ja és una tradició del calendari acadèmic i institucional, volem fer reconeixement als alumnes amb millors notes, però alhora donar un estímul a la resta l’alumnes per buscar l'excel•lència».

Com a representants del nostre centre hi van assistir la Nabila Ikkene (millor expedient d’ESO) i la Lídia Melgosa (millor nota PAU). Enhorabona!Comments